Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

 Ethiek 

Ik maak me daar best druk over zo nu en dan net als velen waarschijnlijk. Nederland is vergeleken met veel landen over de hele wereld een welvarend land. 

Sinds 2000 hebben we zo maar een voedsel bank een kleding bank, onze ouderen zitten in zorginstellingen een week lang in hun eigen pies luier, ernstig chronisch zieke mensen krijgen lang niet altijd meer de zorg die ze nodig hebben.

We discrimineren en veroordelen elkaar veel meer .Jongeren doen aan komma zuipen, pesten er op los  lijkt wel, ouders geven hun kinderen soms ongewassen en zonder ontbijt af bij de kinderopvang. 

De politiek laat ik maar even buiten beschouwing aangezien die in mijn beleving al eeuwen niet integer handelen. We krijgen niet alle informatie die er is op alle gebieden om het daar maar even bij te laten.

Volgens de juiste ethiek leven bepaald ook je eigen geluk ook al is lang niet iedereen zich daar bewust van. Ethiek is eigenlijk best simpel. 

Behandel een ander zoals je zelf graag behandelt wilt worden is over het algemeen wel alles omvattend wat er met ethiek bedoelt wordt.Realiseer je ook dat je eigen gedrag naar een ander ook naar jou terug komt.........niet altijd direct zichtbaar of direct voelbaar ....maar reken erop dat de natuur de balans vanzelf geeft. Zo je doet zo je ontmoet!