Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                                   Gezondheid

 

 

 

 

 


We kunnen een heleboel doen aan onze gezondheid. Ten aller eerste zo vreugdevol en positief mogelijk in het leven staan. Vertrouw daarbij vooral op je gevoel en intuïtie dan ben je altijd het beste af op alle gebieden.,

Haal bewust regelmatig adem en gebruik je adem ook om nare gevoelens lekker weg te werken. 

Mediteren heeft ook een positief effect op je gezondheid mits je het met plezier doet en niet omdat het moet. 

Geconcentreerd opgaan in dingen die je met plezier doet heeft overigens hetzelfde effect. Voldoende genieten is noodzakelijk voor ons welzijn.

Drink in ieder geval voldoende schoon water per dag en vermijd zoveel mogelijk suiker en chemicaliën. Volwaardige voeding zonder toevoegingen en gezonde vetten is wel het meest gezonde wat we kunnen doen over het algemeen gesproken dan.

Natuurlijk is dat niet zaligmakend. Zeker is dat wanneer je je uiterste best doet om extreem gezond te eten en je er niet eens van kan genieten dat zeker niet gezond is. Mijn motto is beter een hamburger met friet en letterlijk vet genieten dan veel gezond groen voer met tegenzin. Mate telt wel hé.

Alles met mate is een oud gezegde maar zeker waar. Neemt niet weg dat overwegend bewust je voeding kiezen zeker een positief effect zal hebben als je er achter staat. Bovendien wat goed is voor de een is slecht voor de ander. we zijn tenslotte allemaal uniek en dus functioneren we ook uniek. Maar goed ook haha!! 

Bewegen op een manier die je plezier geeft draagt ook bij aan een optimale gezondheid. Vermijd wel allerlei sporten die zogenaamd goed zijn als je er geen zin in hebt. Hardlopers zien we allemaal wel eens .., waaraan je kunt zien dat het niet echt hun ding is zal ik maar zeggen. Ze lopen zwaar en ongemakkelijk...., zeker niet als een gazelle. Ja en dan kun je beter een andere bewegingsvorm kiezen toch? Je houdt het niet vol als je er geen plezier aan beleeft. Of het geeft frustratie. Hebben we niks aan ....,zoek dus iets wat bij je past.

Alles bij elkaar vindt ik het wonderlijk dat we wel een Apk keuring doen bij onze auto maar niet bij ons lichaam. Zelf laat ik mijn lichaam minimaal een keer per jaar testen ( via bioresonantie of kinesiologie ...let wel op of diegene het goed kan ) of het allemaal goed werkt en of er tekorten zijn. Op deze manier ga ik er voor alsnog vanuit dat ik dan een heleboel kan voorkomen of vroegtijdig verhelpen. 

Boeken:

Gezondheid uit de apotheek van God - Maria Treben 

Hoe wordt je 100? - William Cortvriendt  

De voedselzandloper - Chris Verburgh

Lexicon voor positieve gezondheid - Dr.Ir. Jan- Willem van Aalst Heelheid( Genezen in je vier lichamen)- Ook Dr.Ir. J. van Aalst

Wat je weten moet over kanker -Lynn Mc. Taggert 

Wat artsen je niet vertellem - Lynn Mc. Taggert 

Quantum Healing - Frank Kinslow 

De sleutel van zelfbevrijding - Christiane Beerlandt  

De Mirmethode - Mireille Mettes