Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Leiden en Volgen 

Zowel leiding kunnen geven als kunnen volgen is belangrijk in het leven.In een mensen leven zijn beide kwaliteiten onmisbaar.

Leiding geven doe je in eerste instantie aan je eigen leven. Zorgen dat  je alles in balans hebt en houdt in je leven om echt gelukkig te kunnen zijn en blijven. Ook kunnen volgen is belangrijk als je bijvoorbeeld een nieuw idee hebt waar je helemaal niets van af weet. Dan is het zeker nodig om de raad van iemand die er verstand van heeft op te volgen.

Fijn om te weten is dat alle leraren ook van hun leerlingen leren. Niemand is alwetend. Zelfs is het zo dat hoe meer je weet hoe meer je beseft dat we nog zo weinig weten.

Leiding geven in een bedrijf vraagt eigenlijk hetzelfde. Goede managers zijn instaat om te luisteren naar hun personeel. Zij hebben het wijze inzicht om diegene die een positieve bijdrage kunnen leveren aan het functioneren van het bedrijf te volgen.

Naast het werkelijk goed kunnen inschatten van positieve input zijn ze ook in staat om hun personeel zo te begeleiden dat ze geen enkele kennis achterhouden die ze zelf in huis hebben. Ze delen al hun kennis integer om hun personeel zo goed mogelijk bij te staan in hun ontwikkeling. 

Hiernaast kennen zij geen angst voor concurrentie. Ze weten dat alle kennis altijd op de juiste plek terecht komt en er altijd voldoende is voor iedereen . Geen enkele reden om bang te zijn dat men te kort komt wanneer mijn alles bereid is te delen. Vertrouwen dat niemand het aan iets zal ontbreken als je vrij en integer deelt is de sleutel tot goed leiderschap.