Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                            Materie


 

Over materie kan ik eigenlijk heel kort zijn. Heerlijk om van te genieten!! Maar laat het niet je valkuil zijn !!! Het zijn niet de materiële dingen die je hebt of nodig denkt te hebben die je het werkelijke geluk geven.

Nee het zijn de eenvoudige dingen in het leven waar het echt om draait. Dat je dat kan doen met je talenten waar  je blij van wordt, je basisbehoeften voldoende bevredigend zijn. jezelf helemaal kan zijn, je je intuïtie en je hart als kompas voor je welzijn kan gebruiken, de wind in je haar op het strand, de lach van een kind of oud mensje wat je een plezier doet, het genot van een lekker gerecht of een koud slok bier op een warme zomeravond, de gezelligheid met echte vrienden die er voor je zijn  als je lacht maar ook als je in de shit zit. 


Via de materie leer je werkelijke liefde kennen en begrijpen!! Dat is niet door het te vergaren ..., maar door er mee bezig te zijn......, door er mee te werken  krijg je inzicht!!! Inzichten die bij jou als persoon passen. Door leergierig en nieuwsgierig te zijn en te blijven .........verleg je je grenzen en breid je je ontwikkeling natuurlijk uit.