Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                                  Nederigheid


Dat vinden we nog wel eens moeilijk.....SORRY zeggen!Sorry ik wist het niet, sorry ik heb het niet gezien, Sorry ik heb het niet begrepen!! 

Als we eerlijk naar onszelf durven kijken en naar de ander. Dan maakt het niet ...is het niet zo moeilijk om gewoon sorry te zeggen!!

We maken allemaal wel eens een fout, zelfs grote fouten!! Het kan ons allemaal overkomen!! Als we dit snappen is het een stuk makkelijker om eerlijk te zijn. Dat voorkomt veel problemen. 

Realiseer je ook dat wanneer je sorry zegt en de ander reageert daar negatief op dat het meer over hem of haar zegt dan over jou!!Als je sorry kan zeggen wanneer je beseft dat je fout zit siert het je in je karakter!! Stoer toch!!

Nederigheid op kunnen brengen wanneer we gevoelsmatig in zwaar weer zitten is wonderlijk. De storm accepteren en laten zijn, luisteren en stil worden door bijvoorbeeld lopen en in jezelf vragen stellen. In de stilte blijven en je ervaart heerlijke innerlijke rust en vrede. Bovendien als je goed luistert krijg je antwoorden op je vragen.