Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                  Overtuigingen


Als we er van uitgaan dat alles liefde is en alles oké is dan spaart dat een hoop ellende. Wanneer we ons niet prettig voelen is het nodig om na te gaan waardoor het komt.Het is in ieder geval een gedachte die we hebben die ons dat gevoel geeft.Zoek naar mogelijkheden om het in een ander licht te zien waardoor dat gevoel ontstond. Zo kun je andere gedachten maken over het onderwerp en je prettiger of zelfs gewoon weer heel goed gaan voelen.Onderzoek en overleg goed met anderen zodat je juiste keuzes kunt maken in het bijsturen van denkwijze!

 We leren allemaal in ons leven bepaalde overtuigingen die bij nader onderzoek niet juist blijken te zijn. Althans overtuigingen die in je nadeel werken. Door kennis te nemen van de esoterie, onze hart kwaliteiten, het ego etc. kunnen we inzien dat we altijd weer kunnen kiezen wat we wel of niet willen geloven in ons leven. 

We kunnen ieder moment van de dag onze gedachten kiezen en dat bepaald uiteindelijk hoe we voelen en handelen. Hiermee is er ook géén oordeel géén goed of fout. Alles is ervaring ......bevalt de ervaring je niet ...schep dan een andere ervaring door andere gedachten die je wel dat opleveren wat je wilt ervaren. Gewoon omdraaien die denk- en handelswijze!