Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Wensen 

Wees je bewust wat je wensen teweeg brengen. We kunnen natuurlijk van alles en nog wat wensen, maar als het ons uiteindelijk niet blij maakt dan is dat wel erg jammer of zelfs balen. 

Wees je bewust dat alles wat je een ander toe wenst bij jou op de een of andere manier terug komt. Zo je doet ,zo je ontmoet. Een oud gezegde maar o zo waar.

Bij het kiezen van je wensen is het belangrijk om te kijken of het past bij wie je bent.Past het bij jou met al je talenten en kijk op het leven. 

Om maar even een veel voorkomende wens te noemen roepen mensen wel eens: Als ik toch rijk was..., ja dan was ik echt gelukkig. Maar is dat wel zo? Rijk zijn brengt ook meestal veel verantwoordelijkheden met zich mee. Daar heeft lang niet iedereen zin in en ook niet de talenten voor om daar op een plezierige manier mee om te gaan. 

Het oneindig kunnen kopen van allerlei hebbedingen lijkt misschien leuk maar daar is gauw de lol af. Realiseer je maar eens dat als je graag iets wilde ...,maakt niet uit wat ...,en je had het op de een of andere manier in bezit gekregen dan werd het vanzelf gewoon. 

Daarentegen is er heel veel plezier te beleven aan dingen waar je aan werkt...,datgene wat bij je talenten hoort. Het proces daar zit het plezier en geluk in. Als het dan voor elkaar is kan je weer iets anders bedenken om aan te werken binnen je talenten. 

Laat bij het afwegen van de waarde van je wens meewegen of het gestoeld is op de bij jou passende gronden.

Is het een aanvulling op je talenten of is het een minder prettig ego stukje? Ben ik er op de lange termijn ook nog blij mee? Is het voor het welzijn van het algemeen belang, mijn vriendschappen, gezin,familie, dorp, stad, land, wereld etc.? Waarborg ik al mijn basis behoeften als mens? Haalt het me niet uit mijn balans? Kan ik het aan?