Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                Charisma of The X-factor


In dit filmpje ontbreekt de informatie over de noodzakelijkheid van zelfvertrouwen . Zonder zelfvertrouwen is het hebben van charisma onmogelijk. 

Wanneer je je talenten ontwikkelt en inzet , je sociaal vaardig bent, je leven zo inricht dat jij het als plezierig ervaart, dan straal je dat uit. Dan ben je een magneet ...dus charismatisch.

Je trekt dan dat aan in je leven wat je wilt doordat je erop vertrouwt dat wat je wilt ook op je pad komt.

Leuke is ...dat iedereen het ontwikkelen kan! Ben je bereid je in te zetten en je niet van de wijs te laten brengen door tegenslagen dan zul je het gewoon ervaren door de juiste innerlijke houding, focus en volharding. Jong geleerd oud gedaan en nooit te oud om iets te leren geld altijd. Dus waar je je ook bevindt op je levens pad.....je kan het altijd ontwikkelen! 

Vaak denken we als ik toch dit ben of dat kan of dat heb ...ja dan heb ik het bereikt. Toch is het vaak klater goud en niet altijd waar je echt gelukkig van wordt.Denk eraan dat hoe hoger je op de maatschappelijke lader je komt daar automatisch veel verantwoording bij komt kijken en vaak weinig vrije tijd.

Jezelf kunnen zijn en doen waar je blij van wordt met fijne vrienden en je basisbehoeften in orde , dus van alle geneugtes van het leven kunnen genieten, dan ben je een heel rijk mens.

Weet ook dat wanneer je gewoon je hart volgt, dus dat doet wat je graag doet en je spelenderwijs je best doet om het goede te willen voor alles en iedereen dan ben je al charismatisch en een voorbeeld! Dan kom je precies dat op je pad tegen wat jou geluk geeft en ook gelukkig houdt.
.