Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                              Dankbaarheid


Als we simpel eens kijken naar wat we wel hebben in plaats van wat we niet hebben en daar dankbaar voor zijn  dan worden we tevreden.

 Oud gezegde maar zo waar. Tevredenheid op aard is miljoenen waard. Dagelijks stil staan bij wat je allemaal wel hebt en daar dankbaar voor zijn maakt blij. 

Realiseer je ook dat wat een ander meer heeft als jij niet altijd rijkdom is? Aan materie kun je niet zien wat er zich afspeelt in het gevoelsleven van die persoon.Ook de dingen die naar zijn in ons leven hebben vaak verborgen lessen in zich als we ze gaan zien.

Dus kies. Zoek het weer op dan. Kijk naar alles in je leven en wees er dankbaar voor, er zijn altijd dingen waar je dankbaar voor kunt zijn,....zie wat het doet met je gevoel.

 Je hoeft alleen maar je creativiteit en al je talenten weer nieuw leven in te blazen. Kijk om je heen en zie de mogelijkheden luister naar je ingevingen..je intuïtie.....maak iets leuks met wat je kan vinden, kleur wat, knutsel wat, luister naar muziek, dans, ga op avontuur......laat al je zorgen los ( ook alle overtuigingen/aannames ..ontdek nieuwe) en vertrouw erop dat je talenten en creativiteit je weer nieuwe mogelijkheden laat zien als je je daarop echt concentreert.

Meer heb je niet nodig,omdat het je alles kan geven wat je echt nodig hebt. Geef jezelf de tijd om weer te kunnen genieten van die pogingen.....probeer het net zolang tot je weer de blijheid voelt....dan volgt er vreugde, tevredenheid en dankbaarheid Je talenten ,creativiteit en intuïtie zullen je altijd  de weg wijzen als je er op leert vertrouwen.

Vertrouw op je intuïtie , je eigen waarde, je eigenheid  ten aller tijden!Het geeft je altijd de innerlijke rust en vreugde waar het leven om draait! 

Boeken : Dankbaarheidsboek - Sanna Sporrong