Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

 

Doorzetten 

Veel mensen leren dat je hard moet werken , je best moet doen, gedisciplineerd bezig moet zijn, alles moet geven, tot het uiterste moet gaan...........voor wat? Voor die sportprestatie, of je dagelijks levensonderhoud, studiekosten van je kinderen,  een of andere baan, het succes, dat geweldige huis, de 2 auto's en de vele reizen... Nou ja je weet wel wat men zo al kan bedenken dat als ze dit of dat eenmaal voor elkaar hebben  ...ja dat lijkt het dan te zijn en kan het natuurlijk ook zijn of is het ook gewoon op de momenten dat we ervan kunnen genieten.

Ja daar heb je de kwaliteit doorzetten voor nodig.Doorzetten is een positieve kwaliteit wanneer je dat inzet voor iets wat je uiteindelijk meer vreugde zal geven en het ook meestal vreugde geeft terwijl je doorzet.

Doorzetten kan zeker ook negatief zijn wanneer je het te vaak doet bij dingen die je niet als prettig ervaart. In dat geval is het belangrijk dat je de balans van al je bezigheden en doelen even goed belicht. Waar moet ik bij sturen, ....moet ik met iets stoppen of anders met iets omgaan?? Laat ik het zo zeggen: Zorg dat je leven minimaal gevuld is met 70% plezierige bezigheden en situaties. Laat iemand je helpen om dit te herstellen wanneer je als maar aan het doorzetten bent in te negatieve toestanden.

Doorzetten om negatieve ervaringen om te zetten in positieve blijft altijd positief en daarin ben je altijd de winnaar als je gewoon niet opgeeft maar volhard.......totdat je kan zeggen. Het is gelukt! Maar verzeker je er van dat je de juiste padden,werkwijzen en hulp kiest!