Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

 

 

Energetische Bescherming

Energetisch leren beschermen is fijn om te leren zodra je het nodig hebt. Ook kun je leren om jezelf gaande weg als minder lastig, pijnlijk gevoelig te ervaren. Niet dat je minder hartelijk wordt...,nee je gewoon beter met je gevoel leert omgaan zodat het als een positieve kwaliteit wordt ervaren i.p.v. een negatieve.

Gevoelig mensen kunnen veel oppakken van anderen en daar flink last van hebben zonder dat ze dat altijd zelf weten. Ben je een gevoelig mens dan zijn de volgende technieken super effectief om jezelf prettig te blijven voelen. 

Afbeelding hieronder en de uitleg van de cijfers maakt de technieken duidelijk. Meeste effect heeft het als je er in de ochtend mee begint en het  op gevoel herhaalt waar je ook bent en zo vaak als je maar wilt. Je kan het zelfs doen wanneer je moet wachten in de rij bij de bakker of zo.Sommigen die dit lezen zullen wel zoiets hebben van: Wat is dit? Wat raar? Doe het gewoon een tijdje en voel maar wat het voor je doet.

 

Om te beginnen visualiseer regelmatig dagelijks een gouden licht ei om je heen dat door loopt tot een meter onder je voeten de aarde in met een soort afvoer tuitje onderaan. 

Je kan er ook in gedachten nog een laagje aluminium over spuiten voor extra bescherming. 

Je gebruikt dit als je je wilt afsluiten voor nare situaties, negativiteit in welke vorm dan ook. Dit kan je in gedachten weg halen als je wel open wilt staan voor informatie zo niet dan blijf je in dat gouden licht ei als je het nodig hebt. Wanneer je een burn-out hebt doe het dan ieder uur. Zet desnoods een timer aan op je smartphone als je die hebt om je te helpen herinneren. De houdbaarheid van een gouden licht ei is 1 uur.

Een spiegel of rozen kan je visualiseren wanneer je in een negatief gesprek verzeild raakt door het tussen jou en de desbetreffende persoon te plaatsen. Dan stopt het gesprek vanzelf of krijgt een andere wending. 

Wil je mensen helpen die negatief bezig zijn of zich gewoon niet goed voelen of ziek zijn dan kun je het gouden licht ei om hun heen visualiseren en zelf in je gouden licht ei blijven.

Dus voordat je de volgende grondingstechnieken toepast zet je jezelf eerst in dat gouden licht ei. Zie ook de afbeelding hierboven even voor de uitleg van de cijfers hieronder.


 

1 Adem diep in en rustig uit regelmatig gedurende de dag. Zeker als je niet prettig voelt. Let ook goed op je gedachten. Zijn je gedachten niet harmonieus draai ze dan om ( zie gedachten op de site ) en adem helpt daarbij.

2. Adem met aandacht naar een plek iets onder je navel ..,je middelpunt en als het je lukt door je hart weer uit. 

3.Vervolgens luister je naar de omgevingsgeluiden, de stilte of de gedachten die passen bij wat je aan het doen bent. Zo kun je ook gedachten die onprettig zijn meer op de achtergrond krijgen zodat ze je niet overheersen.

Wissel je je aandacht af van je adem naar onder je navel/je middelpunt  te gaan naar luisteren naar de omgevingsgeluiden, de stilte. Doe dat een tijdje als je er tijd voor hebt is het namelijk een heerlijke meditatie. Beide handen onder je navel op elkaar leggen of je linker hand op je hart en je rechter hand onder je navel helpt om je te leren verbinden met je intuïtie.

4.Gronden tot diep de aarde in is onmisbaar voor kracht en emotionele stabiliteit. Ga met je aandacht via je adem naar je voeten en je stuitje .Visualiseer dat er wortels van af 7 punten tegelijkertijd naar 1 meter onder de aarde groeien en daar samenkomen. 

De 7 punten zijn: 

Vanaf de aanhechting van je beide grote tenen van af het bot ( 2 punten)

Vanaf de aanhechting van je beide kleine tenen vanaf het bot ( 2 punten ) 

Vanaf het middelpunt van je beide hakken vanaf het bot (2punten ) 

Vanaf je stuitje vanaf het bot ( 1 punt ), Totaal nu 7 punten Wanneer je vanuit de 7 punten gevisualiseerde wortels laat groeien tot een meter de aarde in en ze daar laat samenkomen laat je ze vervolgens samen door een metalen buis groeien met alle aandacht tot 60.000 km. diep naar de holle kern van de aarde. 

5.Als je daar bent aangekomen zet je onder aan de buis een kraantje en die zet je open voor de rest van de dag. Dat is belangrijk aangezien het beter afvoert wat niet bij je hoort.Via je adem laat je alles wat niet bij je hoort voor je gevoel afvoeren door je lichaam via de wortels diep naar de kern van de aarde.

6. Het gouden licht ei wat ik nu bewust weer extra benoem zodat je er aan denkt  zoals boven beschreven dat je het kunt visualiseren en gebruiken indien je jezelf wilt beschermen gedurende de rest van de dag. Herhaal het gronden met de wortels wanneer je niet zo prettig voelt. Zo vaak als je wilt.

Ook een handige methode die je overal kunt doen is de volgende: 

Laat vanuit je stuitje een wortel de aarde in groeien ...zo diep als goed voelt.

Als je dan inademt haal dan wit licht (klinkt een beetje raar,maar probeer maar) op uit de aarde via de wortel. Laat het via je stuitje langs je ruggengraat lopen over je hoofd.Van daaruit adem je weer uit en laat het licht vanaf je kruin voor langs je lichaam lopen en via je benen en voeten weer de aarde in. 

Via je inademen en het  witte licht maak je schoon en laad je dus op en via je uitademing voer je af wat niet fijn voelt in je lichaam ( maakt niet uit wat mentaal of fysiek). 

De hoogste bescherming die je jezelf kan geven is steeds bewuster te worden hoe we met ons denken en ons doen ( de activiteiten die we doen) ons gevoel beïnvloeden en hoe we zelf daar heel veel invloed op hebben. 

Hoe meer we dingen doen met plezier en ontspannen en hoe meer we alles wat er is in de wereld met liefde kunnen bekijken en ervaren hoe prettiger we ons ten aller tijden kunnen voelen. Simpel gezegd....maar het is voor iedereen te leren als we er moeite voor doen. Onze adem is hierbij een heel belangrijk hulpmiddel. Goed je adem gebruiken is onmisbaar in elk aspect van ons welzijn.

Boeken: 

Energievreters - Ingalill Roos 

Activeer je energielichaam - Kenneth Smith 

Energetische bescherming - Fons Delnooz 

Bescherm je zelf - William Bloom  

De zichtbaren en onzichtbare mens - Bertien van Woelderen 

Licht op de aura - Barbara Ann Brennan 

Ben ik een empaat? - Stephanie Red Feather 

Gids voor Paranormale Gaven - Mary Mueller Shutan 

Verhoog je trillingsfrequentie ( Ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie) - Penney  Peirce