Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                                        Geld


In het westen denken we vaak dat we veel materie/geld nodig hebben om gelukkig te kunnen leven!! Niets is minder waar!! als we onszelf( talenten, esoterie,hart kwaliteiten. ego, goed voor onszelf zorgen fysiek en mentaal) begrijpen dan hebben we weinig nodig.

Als we onze eigen unieke talenten kunnen uitdrukken en begrijpen hoe we als mens in elkaar zitten. Met het uitoefenen van je talenten en de materie die daaruit voortkomt kun je heel gelukkig leven.

De waarden van je  sociale leven goed begrijpen is ook van groot belang We laten ons echter helaas vaak verblinden door onze maatschappij met foutieve aannames/overtuigingen , de media etc.

 Ook al bezit je alle materie die je kan bedenken dan komt gewoon weer het moment van verveling etc...tijd om weer iets anders te bedenken. Onvrede is er dus zo nu en dan door gewenning. Zoek dus uit wat je werkelijke drive is en blijf open staan voor nieuwe ontdekkingen!!

Bovendien is het leven een dans , een steeds zich herhalend proces van zaaien, groeien, oogsten en vervallen ....de seizoenen.......up en down. Het oneindige scheppingsproces in beweging houden is het werkelijke geluk. The Flow of life!!