Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                                        Geluk 


Gelukkig zijn heeft niets te maken met alles hebben materieel gezien of qua prestaties. Als je gaat begrijpen wat mens zijn inhoud dan heb je heel weinig nodig om echt gelukkig en tevreden te zijn!

Heel belangrijk om te weten als je bijvoorbeeld failliet gaat met een groot bedrijf dat jaren heel succesvol was. Zodat je kunt zien dat er altijd weer nieuwe mogelijkheden zijn. Maar ook als je op straat leeft en kunt gaan zien dat er zelfs dan een ander leven mogelijk is door naar binnen te gaan en wat met je talenten te gaan doen.

De mooiste dingen in het leven zijn gewoon gratis en dat weten we eigenlijk allemaal best wel!! Liefde , lol hebben, goede vrienden ( met een positieve invloed), avontuur en inspiratie........zijn voor het oprapen als je je eigenwaarde zoekt of kent . Ken je talenten en geef ze vorm, maak je geen zorgen, vraag hulp waar nodig, wordt niet kwaad, vermijd oordelen en beoordelen en geef geen ongevraagd advies. Het bezig zijn met dat wat je graag doet is je basis voor geluk. Jezelf tot je fysieke en mentale grenzen drijven, om er uit te halen wat er in zit en meer..en daarin te slagen dat geeft een zalig geluksgevoel.Focus op gedachten die je blij maken....dan trek je de goede dingen aan in je leven!

Geef en ontvang ....dat hoort ook bij werkelijk geluk.Deel wat je kunt, een glimlach, een compliment, een maaltijd voor een zieke buur, je hulp bij bijvoorbeeld klusjes en tijd...deel je hart in alle opzichten.

Vertrouw op jezelf en het grote geheel, het Universum. Wilskracht is minder krachtig dan acceptatie. Wees dankbaar voor wat je hebt..., alleen dat geeft al vreugde.Laat je hart, je gevoel en intuïtie je weg bepalen. Dan wandel je gelukkig door het leven. Laat je niet beïnvloeden door foutieve overtuigingen, twijfel, onzekerheid en angst. Fouten maken doen we allemaal..., daarvan leren en groeien  we.

Alles kan en alles mag, mits je een ander niet schaad. Stof je hart kwaliteiten af en bekijk het ego goed.Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden. Daar worden we allemaal blij van toch ? 

Op de flow....., de vloeiende stroming van het leven kom je snel door dankbaarheid voor alles wat je hebt, waardeer en sta anderen toe je te helpen. Inhouding , paranoia, zuinigheid en ontbering veroorzaakt een lage eigenwaarde.

Wees vrijgevig op elk gebied en deel je hart in alle opzichten. Dus deel, geef en ontvang.Dankbaarheid voor wat je hebt en wat je kan is de snelweg naar manifesteren wat je graag wilt in het leven!! Wees er dus van bewust dat het beste en enige echte waardevolle ding is de verbinding met je gevoel, je hart en je intuïtie en niet het hebben van de juiste omstandigheden, situaties, materie of dat andere mensen je gelukkig kunnen maken. Geluk zit binnen in je niet buiten je. Wanneer je dat ontdekt blijft het altijd bij je of vindt je het weer snel als het even niet zo lekker gaat. Het leven blijft tenslotte een golfbeweging ...,net als de seizoenen.

Boeken:

Wat belangrijk is - J.K.Rowling 

The Abundance Book - John Randolph Price 

Verlangen naar minder( spullen en bewuster leven)- Jelle Derckx