Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Geneeskunde

Ten eerste wil ik er graag op wijzen dat de gezondheidszorg niet is wat het lijkt en zou kunnen zijn.

Ook al zijn er natuurlijk mensen in de zorg in alle lagen die hun uiterste best doen en goed werk doen. Bovendien is niet iedereen in de gezondheidszorg op de hoogte van de werkelijke gang van zaken. Met als grote boosdoener de monopolie positie van de farmaceutische industrie. Wanneer je zorg nodig hebt zorg dan dat je zo ruim mogelijk op alle fronten geïnformeerd bent. Ook hier geldt ...er zijn vele wegen naar Rome.

Heb helaas nog geen arts, specialist of natuurgeneeskundige met een helicopterview kunnen vinden die een gedegen stuk informatie zou willen schrijven over gezondheid en geneeskunde. 

Voor mij is het altijd logische geweest dat zowel regulier als alternatief goed werk doen en dat het super zou zijn als ze hun kennis integer zouden delen wereldwijd.

Graag wijs ik jullie daarom op het werk van:


Arts Henk Fransen ( www.henkfransen.nl ) die jaren zijn patiënten volgde in hun zoektocht naar genezing in het alternatieve circuit. Hij wijst ons op het snel ontstaan van een nieuwe geneeskunde d.m.v. gebruik maken van data-analyse waar de geneeskunde nu nog enorm in achterloopt. Hierdoor wordt er geen goed gebruik gemaakt van de mogelijkheden die er zijn om kundig en goedkoop geneeskunde toe te passen. Dit geldt zowel in de reguliere als alternatieve geneeskunde. Men maakt nog steeds gebruik van dubbelblind onderzoek waardoor de farmaceutische industrie een monopolie positie heeft.Henk Fransen heeft veel informatie op you tube gezet. Hieronder een filmpje ter introductie.


 
Natuurgeneeskundige Mireille Mettes ontwikkelde een methode die eenvoudig ons zelf helend vermogen inzet. 

Op haar site ( www.mirmethode.nl ) vindt je enorm veel informatie over gezondheid.

Ik zelf kon door de Mir-Methode de wil compleet krijgen om na een half jaar mirren ( zoals ik het ben gaan noemen hihi) in een dag te stoppen met roken en er nadien geen enkele moeite meer door ondervond. 

Dat is nu 5 jaar gelden. Voordat ik de Mir-Methode ontdekte had ik al 3 jaar vele vergeefse pogingen gedaan omdat het me aan de wil om te stoppen ontbrak. Ja en waar haal je de wil vandaan?? Mij hielp de Mir-Methode op wonderlijke wijze. Ik ging anders denken en anders handelen. Maar geef het de tijd en stop niet na een paar maanden.

Op haar site ( www.mirmethode.nl )vindt je enorm veel informatie over gezondheid.

Voor goede integere natuurgeneeskundige hulp bij lichamelijke en geestelijke klachten. Gespecialiseerd in trauma verwerking en  psychosegevoeligheid  is Merel de Waard aan te bevelen.Deze vrouw is instaat om zonder het te bespreken ervaringen en problemen via de energetische behandeling van het lichaam verbazend helder boven te halen. Mede hierdoor wordt de weg naar geluk en gezondheid een stuk eenvoudiger.Uitgebreidere informatie is te vinden op www.liedvandemerel.nl.

Boeken: 

 

Lexicon voor positieve gezondheid -Dr. Ir. Jan-Willem van Aalst Heelheid(Genezen in je vier lichamen)- Ook Dr. Ir. J. Van Aalst 

De sleutel van zelfbevrijding - Christiane Beerlandt 

Quantum Healing - Frank Kinslow 

De voedselzandloper - Chris Verburgh 

De genezing van artritus - Dr. Bruce Five 

Wat artsen je niet vertellen - Lynn Mc. Taggert 

Wat je moet weten over kanker - Lynn Mc. Taggert 

Gezondheid uit de apotheek van God - Maria Treben 

De ware kracht van water - Masaru Emoto 

De geneeskracht van water - Masaru Emoto 

Bron van Genezing en Zelfontdekking - Masaru Emoto