Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                  Genot en Spelen 

Spelen en genieten....legio mogelijkheden om te spelen; spelletjes met elkaar, stoeien, balletje trappen, badmintonnen, moppen tappen en grappen vertellen, toneelstukjes spelen, verkleedpartijtjes met schminken, zingen, leer een instrument bespelen, cake bakken, kleuren, knutselen met toiletrollen, lekker naar muziek op de radio luisteren, elkaar masseren,allerlei hobby's......en zo kan ik nog wel even door gaan.

 

Hahaha jaaaa de waarde van genot en spelen vooral  vergeten we nog wel eens in ons drukke bestaan.Vaak zijn we druk om de cashflow gaande te houden en ons imago in stand te houden zal ik maar zeggen. 

Dat niets meer zeker is in deze nieuwe tijd gaan steeds meer mensen snappen. Wat wel zeker is ...is degene die jij bent met al je vaardigheden ..leuke en minder leuke kanten. Fijn om altijd weer op terug te kunnen vallen. Je eigen creativiteit en je karakter  wat je zelf positief kunt inzetten red je door alles heen. Dus hou in de gaten wat werkelijk belangrijk is of verfris je denken op dat punt. 

En ja je voelt het al aankomen ook genot en spelen hoort daarbij.Genot en spelen zijn net als ademen en water drinken....onmisbaar voor onze gezondheid en geluk! Wat dat genot en spelen dan zou kunnen zijn dat is voor ieder mens anders.

Belangrijk om te weten is dat spelen weinig of geen geld kost......,wel inzet met een open blik en creativiteit. Als je goed kijkt en zoekt met de mogelijkheden die er voor jou op dat moment zijn is er altijd wel iets te vinden wat plezier geeft.Kijk naar wat wel kan en niet wat nu nog niet binnen je mogelijkheden past.

Als je positief omgaat met alles op je pad en doorzet  met onvoorwaardelijk vertrouwen.........weet dan dat voldoende dagelijks spelen je gelukkig houdt en helpt op weg naar het verwezenlijken van dromen. En als die droom er dan op een dag is dan blijft het spelen onmisbaar...., want dan ontstaat er vanzelf weer een andere droom!