Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

 Manifesteren 

Jáááááá het geheim van het leven is hoe krijgen sommige mensen toch altijd alles voor elkaar? 

Vreugde, blijdschap en innerlijke rust en vrede is de weg. 

Eerst uitzoeken waar je hart sneller van gaat kloppen. Wat doe je graag?? Observeer, onderzoek, herkennen en erkennen wat je nog kan doen. Probeer van alles totdat je dat weet. Kies een pad in die richting. Wijk niet meer af ..,volhard met vertrouwen en plezier door vallen en opstaan totdat het gaat zoals jij dat graag wil. Wees zacht met jezelf en soms gewoon jezelf als het ware effe een schop geven om bepaalde acties en of gedachten te veranderen of te doen. Zijn er keuzes die je maakt die je zwaar tegenvallen. Sip dan niet maar kies een andere weg ..net zolang totdat het een plezierige weg is.

Focus op je weg met innerlijke rust door boosheid te vermijden en erop te vertrouwen dat alles goed is in het leven en zo een bedoeling heeft. Tja en we zijn geen robots...dus als alles je gewoon tot aan het plafond zit …gooi het er dan gewoon lekker uit. Uit je zelf dan op een manier zodat een ander het of aan kan of er geen last van heeft.  De natuur, een kussen, matras, boksbal, sportschool , lekker hardlopen, dansen.....maakt niet uit ,....leef je frustratie eruit zodat je daarna weer verder kan op je pad van creatie. De makkelijkste manier om jezelf nieuwe dingen en gedachten te leren is steeds je adem naar je buik te sturen  

( 3 vingers onder je navel is het punt van creatie o.a. ) 

Zo heb je je eigen denken en doen goed in de hand om nieuwe gedachten eigen te maken en nieuwe dingen te doen. Ongevraagd geen advies geven en alles er laten mogen zijn zoals het is, spaart je een heleboel energie. Deze innerlijke houding maakt je leven zinvol, vreugdevol, waardevol en makkelijker om je te focussen op je weg.

Bovendien wordt ongevraagd advies zelden gewaardeerd . Hulp aanbieden waar je ziet dat het gewaardeerd wordt of dat een ander je hulp vraagt blijft natuurlijk altijd positief tenzij het je echt niet lukken kan. Boosheid levert meestal weinig positiefs op. Tenzij je echt niet anders kan en duidelijk je grens aan moet geven omdat een ander er vet over gaat en je daar gevoelsmatig nog niet anders mee om kan gaan. Probeer dan toch vriendelijk te blijven ..ook al ontplof je van binnen. Gaande weg met oefening zal je er steeds neutraler en liefdevoller mee om kunnen gaan als je emotioneel geraakt wordt op welke manier dan ook.

Dus concentreer je gedachten op wat je wilt en verspil geen gedachten aan wat je niet wilt. Realiseer je dat iedere gedachte een investering is die zich meteen uitbetaalt. Investeer dus slim! Denk dus gedachten over liefde, vreugde , welzijn en harmonie. Vermijd elke ondermijnende gedachte...klaagliederen en zorgelijke naar drama neigende gedachten. Draai je denken gewoon om als het je niet blij maakt .Haal lekker diep adem en maak nieuwe prettige gedachten. Geloof en vertrouw op wat je wilt.

Wilskracht is eigenlijk een ego-dingetje , dus laat je daar niet door misleiden. Bereidheid, openheid, inzet en liefdevolle intenties zijn eigenlijk genoeg. Doorzettingsvermogen kan misleidend zijn en noodzakelijk. Let bij tegenslag goed op of er een les inzit en je iets moet bijsturen of veranderen. Als je dat duidelijk hebt kun je weer verder na of tijdens een tegen slag. Kijk ook niet te ver vooruit  of achterom. Zet geen tijd voor het tot stand komen van je wens(en). Laat het zich natuurlijk ontvouwen ..precies wanneer je er klaar voor bent én de tijd rijp is. Een rivier kan je ook niet duwen....dus vertrouw gewoon op je intenties, je inzet en alle hulp onderweg.

Vraag hulp aan het universum waar je dat nodig hebt, luister goed naar je intuïtie, zorg voor voldoende beweging, ontspanning en lol met gezonde voeding en zo nu en dan uit je dak lekker alle remmen los en gek doen. Dan ontstaan er eerst kleine wonderen die verbazend genoeg over gaan naar steeds grotere wonderen...…! 

Wanneer je je doel bereikt hebt is het natuurlijk super. Besef wel dat periodes van groei, tegenslag/neergang van actie en rust zich regelmatig afwisselen voordat je wens in vervulling zal gaan. De weg naar je doel of wens is bedoelt om van te genieten en te leren....Dus geniet vooral! Realiseer je wel dat wanneer je wens/doel er is ook dat weer gewoon wordt en je zult merken dat je de behoefte gaat krijgen om weer een nieuw doel te bedenken en te gaan creëren. Zo zal het proces zich steeds herhalen. Besef bij al je doelen ook dat het niet altijd goud is wat blinkt en lonkt. Wees dus selectief en kijk goed of je doel je wel echt dat zal geven wat je er van verwacht. Soms is het anders dan het lijkt. Dus onderzoek je doel goed. Praat ook met mensen die dat al hebben bereikt of observeer ze. Wees er van overtuigd dat je doel je blij zal maken vanuit je hart en intuïtie. Dus niet op basis van ego verlangens. Daar krijg je vroeg of laat spijt van. Is natuurlijk ook een ervaring die je rijker maakt in bewustzijn hoe dingen werken en kies je gewoon weer iets anders na een teleurstelling.

Ook diegene die nu in deze tijd al vele doelen behaald hebben en bijvoorbeeld ergens heel goed in waren kunnen ervaren dat het tijd wordt om weer iets heel anders te gaan doen via hetzelfde bovengenoemde proces om weer ergens anders heel succesvol en vooral gelukkig in te kunnen zijn. 

Gaaf om te weten is dat alles wat je echt nodig hebt voor je groei en bewustzijn al helemaal aanwezig is in je leven. 

Jááááá echt waar! Zorg er voor dat je wensen ook echt je diepste ziel aanvult en niet je ego groter maakt haha. Dat levert uiteindelijk niets positiefs op. 

Als je wens afgestemd is op je werkelijke behoeften met de juiste intenties trek je alle middelen (mensen, mogelijkheden, geld etc.) sneller naar je toe. Zie ze ook en laat ze niet aan je neus voorbij gaan door ego valkuilen. Blijf in de flow door vertrouwen en op basis van je intuïtie de juiste keuzes te maken en te zien. Dan openbaart de weg zich als vanzelf. 

Ook al overkomt het je dat je even de weg kwijt bent en het even niet meer weet, vertrouw dan gewoon op je vaardigheden dan heb je zo je draai weer gevonden.

Mijn advies houd je leven in de juiste balans qua werk, vrije tijd, stilte en rust, beweging, sociale contacten en activiteiten en gezonde voeding om af en toe ook lekker uit de band te springen en los te gaan. Prettig voor jezelf maar ook voor de mensen om je heen.. Geniet van alles wat je hebt en al je dierbaren. Laat je hart zo groot mogelijk zijn en deel waar je kan in het algemeen belang en voor je eigen belang. Let wel op dat je goed weet wie je bent en hoe je goed voor jezelf kan zorgen voordat je al te grote dingen neerzet. Gaande weg kan je steeds beter op je intuïtie navigeren als je zo werkt...

Affirmeren in de ochtend en avond is een aanrader. Hier volgen wat voorbeelden: 

Ik krijg altijd op mijn pad wat ik nodig heb. 

Ik heb veel motivatie en vitaliteit.

Ik heb vertrouwen in mezelf en mijn talenten.

Ik bereik mijn doelen makkelijk en snel. 

Overvloedig is mijn leven.

Ik ben helemaal oké en alles wat ik doe is bijzonder. 

Ik ben dankbaar en ontvang alles voor mijn hoogste goed. 

Al mijn gedachten en handelingen zijn sociaal en succesvol.


Boeken:

Het pad van creatie - Ab Straaman