Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Overleven en Bewustzijn 

Bewustzijn van wie je bent, wat je mogelijkheden als mens zijn dat is een eerste vereiste om gelukkig en gezond te kunnen leven. Wat zijn mijn talenten ? Hoe werken emoties? Wat kan ik met mijn gevoel? Hoe werken mijn hersenen en mijn gedachten? Wat zijn de functies van mijn lichaam, wat kan ik er mee?

Hoe werkt dat bij andere mensen? Hoe kunnen we in harmonie met onszelf en de ander zijn en blijven? Hoe kan ik gelukkig zijn? Hoe kan ik me bewegen op een prettige manier in de huidige maatschappij in het land waar ik woon en wereldwijd? 

Zodra we leren begrijpen wat ons echt blij maakt dan zijn we al een stap in de goede richting. Je dagen gebalanceerd vullen met bezigheden die je plezier geven naast noodzakelijke activiteiten. 

Je denkwereld bestuderen. Welke gedachten zijn opbouwend en welke niet. Los komen van ons ego, onze aannames en overtuigingen die niets positiefs bijdragen. 

Leven vanuit je hart kwaliteiten en beseffen dat we allemaal eigenlijk dezelfde basisbehoeften hebben als mens maakt je menslievend en medelevend. Je beseft bovendien dat je eigen belang samengaat met het algemeen belang. 

We bewust worden dat wanneer we op ons gevoel, ons hart kunnen vertrouwen bij het maken van allerlei keuzes ingegeven via de wonderlijke wegen van intuïtie komen we in een heerlijke ontspannen makkelijke golfbeweging van leven verbonden door je hart en intuïtie met alle kennis die je nodig hebt op jouw unieke levenspad. 

Hoog tijd dat ons onderwijs zich daar volledig naar richt en ons daarin onderricht. Zo dat we langzaam wereldwijd bewust en warmhartig kunnen zijn voor onszelf en voor elkaar en alle andere levensvormen.


 

Overleven

Overleven is wat het leven veelal inhoud voor de meesten van ons.Vaak leven we uit balans mede om alle ballen in de lucht proberen te houden of te krijgen.Waar we onszelf maar al te vaak tevreden mee stellen ook in onze westerse wereld waar toch ogenschijnlijk veel welvaart is. 

Zelfkennis en bewustzijn van onze mogelijkheden zijn vaak beperkt. We weten meestal niet hoe we met ons ego, onze hart kwaliteiten en onze intuïtie kunnen omgaan. Zitten vaak vast in allerlei overtuigingen en aannames waardoor we van alles moeten en niet mogen. Weten onze basisbehoeften lang niet altijd te bevredigen.

Bovendien hebben we ook banen die ons niet echt uit bed doen springen om lekker aan de slag te gaan. Resultaat is strijd, onzekerheid, angst, oordelen, kritiek, boosheid, jaloezie, hebzucht, verdriet en dat draagt op lange termijn ook niet bij aan een goede gezondheid dus ontstaan er ook allerlei ongemakken etc.

Hoogtijd dat er een shift plaatsvindt waarin we allemaal bewust worden welke mogelijkheden wij als mens hebben. Wonderlijke mogelijkheden waarvan het einde nog lang niet in zicht is. We staan aan de wieg van de ontdekking van mogelijkheden van de mens die zijn weerga noch niet kent.

Boeken: 

Pamela Kribbe - Bezield Leven 

Sonaya Roman - Kracht door Bewustwording

Gregg Braden - Grenzeloos Bewustzijn