Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Pijn


Om maar vooral te beginnen om het ervaren van pijn zo licht en luchtig mogelijk te houden even dit .............................. 

Liedje van Brigitte Kaandorp  - Ik heb en heel zwaar leven.

Humor helpt zeker en is in geval van pijn goud waard maar ja.....

We kennen emotionele pijn en fysieke pijn. Voorlopig vinden we dat nog erg naar en lastig. Gekke uitspraak misschien in veel mensen hun ogen. 

Als we echter ons al gaan beseffen dat onze emotionele pijn veroorzaakt wordt door onze gedachten, zienswijze en bewustzijn wat we kunnen veranderen. Veranderen door meer bewust te worden van mogelijkheden ( bestuderen van de werking van het ego, hart kwaliteiten en universele wetten)  die een gevoelsmatig prettiger resultaat hebben. Natuurlijk is en blijft alles persoonlijk en dus uniek. 

Eckhart Tolle een geliefde meester in onze tijd legt het pijnlichaam mooi uit in de video's hieronder.

Eckhart Tolle: Part One The Pain Body 


Eckhart Tolle: Part Two The Pain Body
Wil ook nog even wijzen op het boek waarin de psychologische achtergrond van 1300 ziektes worden uitgelegd.Steeds meer artsen in de reguliere geneeskunde zien de verbanden.

Christiane Beerlandt - De Sleutel van Zelfbevrijding 

Natuurlijk moeten we met zijn allen wel even wennen dat we zelf door middel van het bijsturen van onze gedachten en handelswijze we een heleboel lichamelijk ongemak kunnen herstellen en voorkomen.  

Vind het wel belangrijk om dit boek te vermelden aangezien ik het al meer dan 15 jaar in mijn bezit heb en er vaak verbaasd over was hoe nauwkeurig de verhalen in het boek klopte als ik de lichamelijke problemen van allerlei mensen die ik ken (de) opzocht.