Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Sexualiteit  

Als we het over sex hebben zou je toch denken dat alles is gezegd en gedaan en dat alles mag. Althans ......alles mag als we een ander niets doen wat de ander niet wil. Iedereen zou dan heel tevreden kunnen zijn over het ontdekken of hebben van sexualiteit met de andere sexe ,zelfde sexe ,transgender of hermafrodiet. Helaas is dat niet zo om allerlei uiteen lopende redenen. 

Volgende voorwaarden zijn onvermijdelijk voor wederzijdse tevredenheid:

 1 Werkelijk praten over, luisteren en rekening houden met elkaars      behoeften. 

2 Openlijk bespreken wat je wel en niet wil en uitproberen.

3 Moeite voor elkaar willen doen binnen redelijke grenzen,zodat je     beiden kunt genieten. 

4 Hoe, waarmee, hoe vaak, waar en noem maar op is eigenlijk          niet belangrijk. De één wil alles wat je maar kan bedenken uit        proberen en de ander is tevreden met bijvoorbeeld intimiteit.

   Alles is oké als je samen blij bent en dat zo kunt houden.

5 Zorg voor wederzijdse tevredenheid en blijf dat samen in de           gaten  houden.

6 Ons drukke leven zorgt nog wel eens dat er geen ruimte voor sex     is en dan is het soms nodig om andere dingen meer te                   balanceren zodat die ruimte wel weer ontstaat.

7 Sexualiteit kun je loskoppelen van liefde zodat pure lust over           blijft.Dat kan voldoende zijn. Zou alleen voorkomen dat het niet     je hele leven gaat beheersen tenzij je dat zelf wilt natuurlijk.

   Wanneer liefde er aan toegevoegd wordt sexualiteit een                   verdiepende ervaring.

8 Belangrijk om te weten is dat sexualiteit je levensvuur brandend        houd in meerder opzichten.Uiteraard is er de lichamelijke,            erotische lustbeleving. Compleet is het als het ook aan liefde          gekoppeld is en mede in het dagelijkse leven voedend is voor          onze creativiteit, intuïtie en levensvreugde.