Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Tolerantie  

Ver te zoeken soms toch? Als het met elkaar niet leuk is dan is het makkelijker om te oordelen of om een punt achter het contact, de vriendschap of de relatie te zetten toch? 

We kunnen het zelf veel leuker hebben zonder al dat gezeik he? 

Ja..... deels waar, alleen vergeten we of zien we niet dat we er allemaal beter van worden als we eens goed kijken wat er nou echt aan de hand is. We zien vaak niet dat als er iets gebeurt of gezegd wordt wat we niet fijn vinden dat  er een les tot groei naar een beter mens in schuilt. 

Groei naar meer liefde meer vreugde. Wie wil dat niet? Tja ..dat willen we allemaal toch? Maar dan zullen we moeten kijken naar wat de nare negatieve ervaringen op ons pad ons te leren hebben. Daar zitten onze groeikansen. Dan zullen we ook wat toleranter moeten worden naar elkaar. Kijk naar wat er gebeurt en oordeel niet direct. Probeer helder in beeld te krijgen wat er van te leren valt voor de betrokken partijen. 

Pas als diegene die betrokken zijn bij de ervaring niet bereid zijn om helder te krijgen wat er echt speelt en bovendien geen moeite willen doen om tot een positief resultaat te komen is het vroeg genoeg om intolerant te worden. 

Geef elkaar de kans en de ruimte en accepteer daarin ieders pogingen tot groei in het bewustzijnsproces. Als we dit met elkaar doen is er veel meer harmonie en dus geluk. Ga er voor ...het begrip wederzijds is vaak meer binnen handbereik dan het soms lijkt.