Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Universele Wetten 

Het Universum is altijd in ontwikkeling, scheppend en vernieuwend. Alles is bewustzijn, scheppend en alles is leven gebaseerd op Universele wetten. De wetten zijn er om moeiteloos, vol vreugde en een leven te leven waarin je alles op je pad hebt wat je echt blij maakt.

Ook ons innerlijke Universum. Klinkt misschien een beetje raar? Om als mens gelukkig en gezond te kunnen leven hebben we ook te maken met de Universele Wetten. Belangrijk is dat we ons daar bewust van zijn hoe die wetten werken.

Alles begint met een idee, een trilling, intentie, potentie tot uiteindelijk  creatie.


Om iets te manifesteren, te scheppen is er dus eerst een idee, een gedachte, een beeld en de intentie. We zoeken van uit ons middelpunt, onze focus .....naar de mogelijkheden en via onze uitstalling trekken we aan wat  we nodig hebben.Dan gaan we alles wat we verzameld hebben uitwerken om het idee te laten ontstaan.Dat proces ontwikkeld zich op een natuurlijke manier met afwisselend vallen, opstaan en doorgaan. Actie , groei,  stil stand en rust en natuurlijk ook neergang in de vorm van tegenslag

Wat je zaait zul je oogsten. Een oud spreekwoord maar al te waar. Wil je liefde, wees dan liefdevol. Wil je genoeg hebben van alles ...deel, geef en ontvang. Wil je respect, wees dan respectvol, Wil je vertrouwen , wees dan te vertrouwen. 

Als je eigenlijk liefdevolle aandacht wil en je slaat er op los met losse handjes dan zal je niet die liefde ontvangen die je graag wilt.Ieder gedachte en daaruit voortkomend gedrag heeft dus invloed in positieve of negatieve zin. Oorzaak en gevolg. 

Vaak zijn we ons niet bewust dat alles draait om liefde. Liefde is de intentie waar alles aan ten grondslag ligt.Dat liefde allesomvattend is en er uit voorkomt en wil uitbreiden in welke vorm of manier ook. Behandel een ander zoals jezelf behandelt wilt worden, hebben we allemaal wel eens van gehoord toch?

Dat we met elkaar verbonden zijn via onze gedachten en een eenheid zijn is voor veel mensen misschien nieuw? Via onze gedachten beïnvloeden we elkaar in positieve of negatieve zin. Eigenlijk weten we dat best. Als iemand chagrijnig is dan blijven we meestal even uit de buurt tot hij of zij weer bijgetrokken is. Positief zijn brengt dan ook meer vreugde om je heen. 

Hierbij blijven vergeven en mededogen onmisbaar aangezien er niemand altijd een prettige aanwezigheid is. Als mens hebben we nu eenmaal onze plus - en minpunten en ups en downs die overigens beiden nodig zijn om gelukkig te kunnen zijn.  

We hebben een vrije wil en kunnen keuzes maken op basis van liefde of angst. Angst vindt zijn oorsprong in ons ego net als alle andere disharmonie. Onze grootste vijand is het ego. We hoeven het alleen maar niet meer te geloven. Angst draagt zelden iets positiefs bij. Tenzij we werkelijk gevaar lopen. Laat angst je niet afhouden van wat je graag zou willen.Kies voor dat wat je blij maakt en je liefde geeft. Bovendien kunnen we onze wensen de ether in sturen met vertrouwen en geloof en kijk niet verbaasd als het dan ook werkelijkheid wordt. 

Wees dus bewust van wat je met je gedachten tot stand brengt dan kun je aantrekken wat je wilt en leef je in harmonie. Zonder de keuzes die we hebben kan liefde niet ervaren worden, niet uitgedrukt of gedeeld en kunnen we niet leren. Worden we ook niet bewust wat liefde is en kan het zich niet uitbreiden.

Wanneer je vrij bent , kalm, vredig , zonder oordeel, zonder angst in welke situatie dan ook dan ben je jezelf meester.Doe je ding zonder dat je je afscheid van alles. Deel, geef en ontvang en wees dankbaar wat je verzekerd van een rijk innerlijk leven ,een voorbeeld en vreugde voor anderen.

Alles komt naar je terug en is tegelijkertijd ook weer omkeerbaar. De levenscyclus 

Boeken:

Willem Glaudemans - De Universele Wetten