Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Zegeningen 

Natuurlijk zijn er mensen die alle zegeningen hebben die je maar kan bedenken. Kijk niet naar wat anderen hebben, maar kijk naar je eigen zegeningen en maak daar het leven van wat je graag wilt.

Als het leven tegenzit valt het niet altijd mee om te zien waar je mee gezegend bent. 

Ook al is deze tijd vol ogenschijnlijke onzekerheid en veranderen veel dingen in een heel snel tempo. Wat zeker is is dat je altijd op jezelf kan terug vallen.Je talenten en hart kwaliteiten en je intuïtie blijven altijd van jou en die kan je ten alle tijden inzetten voor je eigen welzijn.Let wel op het op de juiste manier gebruiken van je hart kwaliteiten en je ego. 

Toch is het in iedere nare of moeilijke situatie het beste om te doen. Accepteer je probleem en bekijk het van alle kanten zodat je er op de best mogelijke manier mee om kunt gaan. Kijk zo ruim mogelijk..wees creatief..alles is niet altijd wat het lijkt! Zoek en zie de mogelijkheden!

Gaat het om lichamelijke pijnen en of ziekten dan is het de beste keuze kijken naar wat je wel kunt met je ongemakken. Mensen met chronische pijn kunnen vaak hun pijn vergeten in hun hobby's om maar even een voorbeeld te noemen.

Allerlei andere mogelijke problemen als gepest worden op school , geen vriendjes en vriendinnetjes, niet het uiterlijk hebben wat je wilt ,niet zo goed kunnen leren, geen werk hebben, geen leuke baan hebben, geen hobby's,weinig of geen sociale contacten, verlegen zijn, angstig en onzeker zijn, weinig geld, verslaafd zijn, geestelijke problemen, alles dreigen te verliezen, failliet gaan etc. Ook al lijkt het probleem onoverkomelijk en nog zo groot ook dan is er een redmiddel;

Tel je zegeningen.....als je goed kijkt zijn ze er altijd. Al lijkt het nog zo weinig. Je hebt altijd jezelf en al je kwaliteiten......zie ze....of zoek ze en zet ze in voor verbetering zodat je elke vorm van negativiteit kan loslaten.Kijk wat je hebt en wat je er nu wel mee kan...,dat schept een hele andere en tevreden zienswijze.

Bekijk je situatie van alle kanten zodat je een plan de campagne kan uitzetten. Lukt het je niet om er tevreden mee om te kunnen gaan vraag dan hulp aan mensen die het wel zien hoe je kan omgaan met je situatie. Of lees boeken die je meer inzicht kunnen geven.Van uit deze instelling is er altijd verbetering te vinden in iedere toestand.

Wanneer je je terugtrekt stil luistert van binnen en jezelf vragen stelt hoe je kan omgaan met jouw probleem ....luister dan naar alle ingevingen , ideetjes en gedachten......doe er wat mee en je zult verbaasd zijn dat het je de weg zal wijzen naar de oplossing die je zoekt. Blijf niet hangen in welke vorm van negativiteit dan ook. Dat levert hoe dan ook nooit iets positiefs op. Opgeven en of in twijfel, onzekerheid en of angst gaan zitten is hoe dan ook géén optie. Inzet en doorzetten geeft altijd de oplossing......je zult verbaasd zijn. Val je sta weer op ,na elke tegenslag ..huil uit en ga door. Dan op een dag ..zet nergens tijd voor....is het opgelost waar je mee worstelde op een manier die voor jou fijn is en ben je ook nog een innerlijk rijker mens.