Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

Zelfliefde/ Gezond Egoïsme 


 Volgende punten zijn super belangrijk om in de gaten te houden:

Authenticiteit, eerlijk zijn tegenover jezelf, durven te kijken naar je positieve en negatieve kanten, weten wie je bent , weten wat je wil en laten zien hoe het met je gaat. Leven op een manier zoals je echt helemaal jezelf kan zijn.

Je lichaam goed verzorgen. Voldoende bewegen op een manier die je leuk vind, weten welke voeding voor jou het gezondst is.

Je behoeften en gevoelens goed in balans houden. Met andere woorden zorg voor een op redelijkerwijze tevredenheid. Dat is immers de schat op aarde, meer dan miljoenen waard.

4 Grenzen stellen waar het nodig is om je balans, gezondheid en dus tevredenheid te behouden. Je nek uit steken kan , of op een andere manier ( bijvoorbeeld in een spannende periode ongezonde dingen doen) over grenzen gaan is mogelijk als je zelf maar je balans weet te herstellen. Laat het nooit te lang duren, aangezien je daar behoorlijk spijt van kan krijgen omdat gevolgen niet altijd zichtbaar zijn.

Zorgen voor flexibiliteit in een drukke agenda zodat je je open blijft staan voor mogelijkheden ,ruimte maakt voor spontane acties, voldoende tijd besteed aan bewegen, ontspanning , plezier, creativiteit en dergelijke.

6

Vertrouwen op je eigen keuzes. Volhard zoek altijd mogelijkheden en oplossingen en bekijk alles op je levenspad op positieve manieren. Zo weet je dat vertrouwen er altijd weer zal zijn.

7

Communiceer duidelijk over je behoeften, grenzen en verlangens met jezelf en anderen. 

8

Aanwezig zijn in je lichaam via je adem en met aandacht alles doen in het moment , het nu. Je adem is je stuur in je lichaam. Bewust gebruik maken van je adem is onmisbaar voor je welzijn. In ademen naar je buik onder je navel en met aandacht luisteren geeft je grip op geprogrammeerde gedachten processen waar je eventueel van af wil of geen last van wil ervaren. Terwijl je je aandacht richt op je adem , luisteren.....je denken wat naar de achtergrond gaat ontstaat er ruimte voor inspirerende gedachten......je intuïtie. Onmisbaar in deze steeds sneller veranderende wereld.

9

Zelfrealisatie en zelfkennis. Je leven zo invullen dat je er lekker je bed voor uitspringt en je hart regelmatig een sprongetje maakt. Geef vorm aan de talenten waar je blij van wordt als je er mee bezig bent. Ontwikkel je hobby('s), beweging op een leuke manier, hartelijke sociale contacten, voldoende ontspanning en uitjes. Weet dus wat je wil, wie je bent en wat je echt nodig hebt om blij en tevreden te zijn. Echte rijkdom is mee waard dan miljoenen.

10

Egocentrisch houdt ook in dat we zelf verantwoording nemen en accepteren wat er op ons levenspad komt. Of het gaat om behoeften, omgaan met onze plussen en minnen, anderen, vragen of obstakels de oplossing mogen we zelf doen met of zonder hulp van een ander. Als we via onze adem op ons 0-punt , ons centrum, ki-punt, chi-punt  werken hebben we overal meer vat op vanuit onze intuïtie.