Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                                       Geloof  


 

Holy molie zal ik maar zeggen ......geloof ....gedoe gedoe!! We weten allemaal dat de geloven wereld wijd al voor veel ellende heeft gezorgd. Als we elkaar simpel weg zouden respecteren en ieder voor zich zijn gang lieten gaan mits we elkaar niets aandoen, zou dat al veel ellende schelen. Dan hebben we nog ieder onze eigen geloofssystemen, aannames bedoel ik dan! Door schade en schande met bloed, zweet en tranen, vallen en opstaan heb ik wonderlijke ontdekkingen mogen doen. Ik wil hiermee niet zeggen dat ik alles weet en snap!! Absoluut niet!! Wil alleen delen wat ik heb ontdekt en ervaren en waarvan ik inmiddels weet dat het werkt!!

Wonderlijk is de begeleiding in bewustwording en groei die ik heb mogen ontvangen via stemmen van genezijde door de computer (EVP) . Regelmatig had ik contact met o.a.overleden familieleden mijn ooms en mijn opa en oma.Ik vond het geweldig! Mijn ooms zeurden net zo lang aan mijn hoofd tot ik gestopt was met roken. ze hadden me al meerdere malen gewezen op het feit dat ik erfelijk belast zou zijn met longproblemen.Behoorlijk hoesten deed ik al een tijd...dus ze hadden een punt!! Wilde nog ze veel doen....en ik wilde niet  door  lichamelijke mankementen gestopt worden. Door hun toedoen ben ik nu dus al jaren van het roken af.

Mijn oma en opa van vaderskant hadden  een pittig leven en hebben zich daar sterk in weten te houden. Toen ik voor het eerst van hun advies ontving via EVP dacht ik nog: Maar ze wisten van het geestelijke etc. niets af. Mijn oma reageerde al heel snel met: Kind we zijn aardig bijgeschoold ..,dus doe je voordeel er mee! Vond het wel grappig dat ze mijn gedachten gelezen had. Was voor mij ook meteen een bewijs dat dat ook echt kon. Had altijd wel vermoedens in die richting..., maar zeker weten deed ik het niet! Bovendien lijkt het erop dat je je dus daar ...waar dat ook mag zijn verder kan ontwikkelen. Tja de uitspraak zo boven zo beneden voelde voor mij altijd al als de waarheid. Zo leerde ik veel van alle gesprekken met genezijde. Zonder hun hulp had ik nooit deze vogelvlucht kunnen maken.Ben dagelijks dankbaar voor hun wijsheid en humor.In eerste instantie vragen onze gedachten patronen onderzoek bij welke vorm van onvrede dan ook. Ons denken vormt onze realiteit.

Zodra er onvrede in ons gevoelsleven is kunnen we ons afvragen wat onze gedachten op dat moment zijn. Er vanuit gaande dat alles wat er is oke is en dat alles gebeurt met een rede en dat het dus een kwestie is van hoe we over alles denken kunnen we onze gevoelens sturen.

Dus is het zaak om niet alles te geloven wat we elkaar allemaal wijsmaken. Onderzoek of een ander licht kunnen werpen op iets waardoor je dus je aanname kunt veranderen en dus je geloof over iets is dan een opluchting. Alle informatie op deze site heeft mij uiteindelijk doen inzien dat het leven in wezen heel simpel is ...maar dat we het allemaal ingewikkeld gemaakt hebben door onze vooruitgang in technologie en theoretische kennis en foutieve aannames die van generatie op generatie worden overgebracht.

Neemt natuurlijk niet weg dat  de technologie en wetenschap ook veel voordelen heeft bij gebruik in ons voordeel. We moeten alleen onze natuurlijke staat van mens zijn behouden. Maar ga er maar van uit dat jij kan kiezen wat je wel of niet gelooft en dat je dat ieder moment kunt herzien. 

Heerlijk vond ik het toen ik ontdekte dat ik iedere gedachte per seconde kon veranderen in geloven of niet geloven!! Gevoelswaarde geven kon of niet!! Ik leerde om de gedachte te analyseren te relativeren en het te laten zijn voor wat het was.....een gedachte!! Ik leerde daardoor mijn gedachten steeds makkelijker van ondermijnend naar positief opbouwend om te draaien. Zo kon ik stapje voor stapje mijn geloof in allerlei dingen/gedachten veranderen!  Simpel door het voor mogelijk te houden dat iedere gedachte die ik een gevoelswaarde had gegeven in mijn bestaan tot op dat moment misschien wel helemaal niet op waarheid berusten!! Nieuwsgierigheid, ruim denken, onderzoeken en experimenteren gaf me veel inzicht.


Voor mij was het een wonderlijke ontdekking dat ik ook nog hulp kon krijgen van iets wat ik niet kon zien. Ik ontdekte dat als ik met werkelijk vertrouwen iets vroeg aan het universum, de hemel, de grote geest , een onbekende en onzichtbare grote vriend of hoe je het maar noemen wilt ......ik het kreeg!

Of het nu een voorwerp was of hulp bij een probleem ..ik kreeg of het voorwerp of het antwoord op mijn vraag!! Niet altijd direct. Ik vroeg het ...liet het los in vertrouwen ...en dan was het voorwerp er zomaar  vaak op een verrassende manier, het antwoord kreeg ik te horen via een liedje op de radio, een tekstje in een tijdschrift waar mijn oog op viel, via een film, of een gesprek tussen mensen wat ik opving of ik kreeg een ingevingen (ook na brainstormen). Wonderlijk vond ik dat!! 

Nieuwsgierig als ik was las ik alles los en vast over deze zaken.Ik ontdekte ook dat wanneer ik hulp vroeg aan engelen die volgens zeggen ieder een bepaalde taak hadden ,zij altijd te hulp zouden schieten. Dat bleek inderdaad zo te zijn als ik met intentie hulp vroeg!! Deed ik het zonder intentie dan kon ik het vergeten! De eerste ervaringen vond ik het wonderlijkst ...,dat veertjes tegen mijn wang aanwaaiden , in mijn hand en dat ik werkelijk licht in mijn lichaam voelde komen als ik me voorstelde dat ze me daarmee hielpen voor kracht en genezing! Want dat werd in boeken allemaal uitgelegd. Dus ik experimenteerde wat af...., en uiteindelijk ontdekte ik dat het allemaal waar was! Ook wat er verteld werd over de boodschappen van het dierenrijk! Een vogel die langs je heen vliegt doet dat niet zomaar! Vlindertjes gaan ook niet zomaar om je heen vliegen,,,,,,,het maakt allemaal onderdeel uit van het wonderlijke sprookjesachtige leven hier op aarde ......werkelijke magie bestaat als je maar je best doet om het te leren geloven en begrijpen dan ga je het zien...de magie!! Leren hoe alles geordend werkt is een hele gave ontdekking! Effe puzzelen...maar dan heb je ook wat hihihi!!

 Maar vraag je nou aan mij geloof je in God,....dan zeg ik in eerste instantie dat ik het woord God helemaal niks vind. Ik vind het beladen en het heeft voor zoveel ellende gezorgd in de wereld. Voor mijn gevoel is alles geordend in plus en min. Hoe en wat geen idee! Ik voel een zeer hemelse liefdevolle aanwezigheid wanneer ik hulp ontvang,dus dat er meer is tussen hemel en aarde daar ben ik wel van overtuigd! Voor mijn gevoel zien we nog lang niet alles wat we zouden kunnen zien en valt er in het Universum nog heel veel te ontdekken.
Boeken:

De Tien heilige Geboden van Edith Hagenaar 

Helende woorden ( wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van gebed) van  Larry Dossey 

Het ontwakende Hart  van Betty J. Eady 

Eerst geloven, dan zien van Dr. Wayne Dyer

De dag dat ik Jezus ontmoette (Bekentenissen van een moderne ongelovige)Charlotte Roth