Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                                       KrachtKracht kan je onderverdelen in lichamelijke kracht ,geesteskracht en natuurkrachten.

Lichamelijke kracht kan je trainen als je daar behoefte aan hebt althans. De ene heeft het meer dan de andere dat voorop gesteld.
Gezond leven door positief denken , voldoende beweging en gezonde voeding die bij jouw lichaam past  houdt je in je kracht. Hoe zich dat verhoud is bij iedereen verschillend omdat we allemaal uniek zijn!!
Wil je extra kracht dan heb je training nodig op fysiek vlak!! Mogelijk ook aanpassing in je voedingskeuzes en andere gedachten over bepaalde zaken.


 Geestelijke kracht kun je ook trainen door het leven te snappen en dat vraagt studie ( boeken lezen op esoterisch vlak bij voorkeur) en oefening en volharding.
Het begint met te begrijpen wie jij bent .
Je interesses en talenten vorm te geven, je passie te ontdekken. Wanneer je gebruik maakt van je verbeeldingskracht ( visualisatie vermogen en fantasie) zul je meer voor elkaar krijgen dan met wilskracht! Geeft meer plezier dan forceren met wilskracht.
Begrijp de hart kwaliteiten, het ego van de mens, je denkwereld, basis behoeften, intuïtie .... volg je hart met intrinsieke discipline en voldoende rust en lol.


Door de flow van het leven te gaan begrijpen, de ritmes/seizoenen van het leven , cadans van in en ontspanning en lol , je eigenheid en het mens zijn met je ego en hart kwaliteiten en de meest liefdevolle omgang met elkaar kom je al ontdekkende en groeiend in een steeds magischere staat van zijn van waaruit je onophoudelijk dat schept wat je met plezier doet en waarmee je de wereld verrijkt!!
Alle negatieve ervaringen daar wals je dan makkelijk omheen of doorheen!!Bovendien zie je ze meer als groeimogelijkheid! Niet helemaal overbodig om te vermelden is dat we eigenlijk het bangst zijn voor onze eigen enorme kracht en vermogens die we nog niet kennen. Men weet dat we maar 10 procent van onze hersencapaciteit gebruiken. Dus daar ligt nog een heel terrein wat we kunnen gaan ontdekken, Wie weet waar we allemaal toe in staat zijn in de toekomst??? 

Handig om te weten is dat misbruik van kracht in welke vorm ook niet leid tot wijsheid.


 

De natuurkrachten zijn heel bijzonder!! Steeds meer gaan we ervan begrijpen en ontdekken!! De zwaartekracht, licht, elektriciteit gebruiken we, maar echt begrijpen doen we het nog niet. Ook de huidige opwarming van de aarde en alle gevolgen daarvan zijn nu nog niet te overzien. Triest is wel dat we zo weinig zorg dragen voor onze aarde!

Als we te hard van stapel lopen in het leven op welke manier dan ook dan kan het bewustzijn van de prachtige natuur ons weer tot de orde roepen . Simpel door te beseffen dat we enerzijds een heel klein onderdeel zijn van het grote geheel. Anderzijds en groots innerlijk leven kunnen hebben.  Samen maakt het je bewust dat eenvoud de meest prettige levenshouding is.

Het onmetelijke universum daar valt nog zo veel in te ontdekken.


Boeken: 

Vervul je wensen door de kracht van fantasie  van Dr. Wayne W.Dyer 

Minder Focus meer Effect van Dr. Srini Pillay 

Verhoog je trillingsfrequentie ( kracht en intuïtie) van Penney Peirce


9