Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                                    Meditatie

 

Mediteren is een mogelijkheid om meer bewust en gezonder te leven. Voor de duidelijkheid is iets ...maakt niet uit wat ...met plezier en aandacht, dus geconcentreerd doen ook een vorm van mediteren.

Wanneer je te veel met je denken bezig bent is het volgende een heel snel hulpmiddel om weer in rust te komen....in een meditatieve begin staat. Je gaat met je aandacht naar je adem en volgt die tot onder je navel en tegelijkertijd luister je naar je omgevingsgeluiden. Vervolgens wissel je die aandacht af tussen het volgen van je adem tot onder je navel naar het luisteren naar de omgevingsgeluiden enzovoort. Het overmatig denken of populair gezegd in je hoofd zitten stopt.

Je kunt ook dieper leren mediteren door simpel rustig en ontspannen te gaan zitten of liggen en naar de omgevingsgeluiden te luisteren . Als die ontbreken luister dan naar de stilte.......,en je zult ervaren dat er dan steeds minder gedachten zullen zijn!! In het begin valt dat niet mee. Luisteren naar je adem helpt om daar een weg in te vinden. Wanneer je het onderdeel maakt van je dagelijkse rituelen zoals bijvoorbeeld tanden poetsen zul je verbaasd zijn over wat het je allemaal zal geven door oefening en volharding tot aan het eerste inzicht! Daarna wil je niet anders meer!


Je zult ontdekken en ervaren hoe fijn het is om alles met aandacht te doen zodat je in het moment bent en alleen denkt aan waar je mee bezig bent en niet over het verleden of over de toekomst nadenkt!! Door meer bewust te worden van gedachten ( effe puzzelen met het ego, hartskwaliteiten, eigenheid en esoterie wat oke is)die overbodig zijn wordt je leven daardoor meer geconcentreerd , bezield, meditatief. Zoals vredig ,tevreden en gelukkig zijn voelt.

Door diep in en rustig uit te ademen ( 15x -30 x zittend of liggend) kun je elke vorm van disharmonie afvoeren de aarde in via een gevisualiseerd zilveren koord dat vanaf je nek langs je ruggengraat via je stuitje de aarde in loopt. 

Diep in en rustig uitademen( 15x -30 x zittend of liggend)kun je net zo vaak doen als prettig voelt. Luister goed naar je lichaam en forceer niets. Tegelijkertijd of na de reiniging via het zilveren koord  kun je goud licht visualiseren wat over je hele lichaam straalt ..., je kunt het zelfs door je hele lichaam laten schijnen en alles ermee schoonmaken. Toen ik hoorde over het gouden licht met hoogste helende vermogen ging ik er mee experimenteren, waardoor ik merkte dat als ik vertrouwde en geloofde het wonderlijk werkte. Veel belovend voor de toekomst!

Wanneer je er aan toe bent visualiseer je onder het midden van je voetzolen en vanuit je stuitje wortels die diep de aarde in groeien. Voel maar hoe diep je kan gaan. Als je op je diepste punt bent met de wortels in de aarde laat je wit licht diep uit de aarde naar boven gaan via de wortels ( van onder je voetzolen en je stuitje)je lichaam in en mengt dat witte licht met het gouden licht ter hoogte van je hart. Je laat het door je hele lichaam gaan en straalt het door je hele huis, de woonplaats waar je woont, ons land....zo ver als je kan over onze hele wereldbol!! Maar forceer niets,doe het op je gevoel!! Vertrouw je lichaam en concentreer je op de techniek die je doet.

Sinds ik hulp vraag zo nu en dan tijdens meditatie of zomaar ergens op de dag aan het Universum..,onze grote mysterieuze vriend ben ik tot de wonderlijke ontdekking gekomen dat het gewoon werkt als je er op vertrouwt. Geloof me ik ben zeker geen vroom mens hihi!! Had in de wandelgangen van onderzoek naar de kunst van het leven en begrip over alles wat er is vaak gehoord over bestellen ...via het Universum??? 

Ik begon met parkeerplekken waar het bijna onmogelijk was om er een te vinden. Tot mijn grote verbazing was het simpel....vragen wat je wil.., vertrouwen dat het gebeurt,...loslaten en het wonder ervaren!! Bizar simpel maar het is echt zo!!Het respect wat ik altijd al had voor alles werd alleen maar groter evenals mijn verwondering over de ontdekking van nieuwe wonderlijke mogelijkheden.......,waarheen zal dat leiden?Inmiddels heeft men al ontdekt in de quantumfysica dat er iets is tussen de 0 en de 1 zoals ze dat geloof ik noemen dat een eigen leven leeft en reageert op degene die het onderzoekt. Zou mij niet verbazen als ze straks ontdekken dat dat onze grote mysterieuze vriend blijkt te zijn hihi!!