Magic Help For Life.

Gratis hulp bij inzicht op het leven en meer .

                                                          Geven

 


Hoe mooi geven kan zijn!

 

Als we ons gedragen naar hoe we eigenlijk zijn dan is geven vanzelfsprekend.Onze ware aard is eenheid en verbondenheid. Niet individueel en afgescheiden. We hebben elkaar allemaal nodig om onszelf te kennen en verder te helpen door te delen en te geven. Daar worden we allemaal blij van. 

Vrijgevig zijn op elke gebied ook naar jezelf wordt altijd extra beloont in allerlei vormen. De ware oorzaak van ontbering is dat je je inhoudt, niet doet wat je graag doet aan bezigheden, zuinig bent, paranoia opstelt, en opoffert........dan stopt de stroming van het leven die overvloedig is langzaam.Dus gun jezelf alles. Wat niet wil zeggen dat je voor hebzucht moet gaan. Nee voor dat wat je blij maakt en genoeg is.....van alles wat hoort bij de basisbehoeften van de mens....met wat extra's is oke natuurlijk.

Deel wat je kunt ....een glimlach, een compliment ( doen we veel te weinig toch), een schouderklop of een knuffel, bied iemand je hulp aan als het nodig lijkt...,heb je een maaltijd over....misschien iemand in de buurt die het wel kan gebruiken. 

Leef mee met je omgeving in plaats van je op je eiland terug te trekken zal ik maar zeggen. Misschien heb je tijd over om je in te zetten voor vrijwilligers werk waar hulp nodig is? Goede doelen een bijdrage geven is ook super natuurlijk. Er is zo veel te geven als je het kan en wil zien.

Je zult verbaasd zijn als je het nog niet doet hoe veel vreugde je aan een ander geeft.....en aan jezelf!